Alexandra

Over Alexandra

Senior recruiter

INTERNATIONALE ACHTERGROND

Geboren in Mexico, opgegroeid in Frankrijk waar Alexandra haar opleiding in International Handel succesvol heeft afgerond. Ze is haar carriere begonnen als locatie manager voor een Japanse groep genaamd Pentel. Hierna is ze gaan werken bij diverse grote beursgenoteerde organisaties waarbij ze verschillende internationale functies heeft gehad in Frankrijk als daar buiten voor Mattel en de Bushnell groep. Naast haar werk heeft ze veel gereisd om nieuwe landen, volken en culturen te leren kennen.

SENIOR ERVARING

Alexandra haar passie is het realiseren van strategische vernieuwing in zowel bestaande en nieuwe markten. Met meer dan 15 jaar werkervaring bij Mattel en Bushnell is ze bij meerdere projecten zeer succesvol geweest in het sterk laten groeien van de onderneming. Daarbij heeft ze gewerkt met vele internationale partners en is ze gewend geraakt zaken te doen in een sterk concurrende markt. Mede door deze ervaringen heeft Alexandra een brede kennis opgebouwd van multicultureel people management. In 2012 heeft ze besloten om een nieuwe stap in haar carrière te zetten en te starten als consultant met als strategie: Elke partner is uniek en heeft een op maat gemaakte aanpak nodig. Ze sloot zich aan bij SEMARE in 2013 waarbij ze haar brede kennis van B2B en B2C organisaties in bracht.

PERSOONLIJK

Met haar man Michel en haar dochter Valentine woont Alexandra in een buitenwijk van Parijs, dicht bij de rivier de Seine. Ze geniet van wandelen, hardlopen en reizen en om de tijd door te brengen met haar dierbaren.