St├ęphanie

Over Stephanie

Senior recruiter

THE RIGHT PARTNER FOR YOU

Stéphanie, geboren en getogen in Frankrijk, besloot in 1989 na het behalen van haar universitaire diploma in de afstudeerrichting International Business en marketing & communicatie naar Nederland te komen. In Nederland is zij haar loopbaan begonnen bij Philips Consumer Electronics in Eindhoven, waar zij diverse management posities vervuld heeft.

FORTUNE 500 COMPANIES

Na Philips ontwikkelt Stéphanies carriere richting senior posities binnen Product Development, Marketing en Sales. Ze werkt bij diverse in Nederland gevestigde Fortune 500 bedrijven, om vervolgens in 2005 in dienst te treden bij Dell als Europees Marketing Directeur.

PEOPLE AND BUSINESS DEVELOPMENT

Binnen de zeer dynamische en business gedreven omgeving van Dell ontwikkelt Stephanie zich tot een bekwaam people manager. Hier leert zij beslissen, schakelen en prioriseren. Stephanie loodst met veel plezier het executive marketing team gevestigd in Nederland door zowel uitdagend en spannende tijden. In 2008 besluit Stéphanie om zich verder te specialiseren in de ontwikkeling van mensen binnen het bedrijfsleven, dit vanwege haar sterke overtuiging dat het de mensen zijn de het hart en ziel van een organisatie vormen. Zij kiest voor een internationaal, gerenommeerd (executive search) kantoor waar zij optimaal gebruik kan maken van haar mensenkennis en haar zakelijke aanpak om de consumer, retail and CMO praktijk op en uit te bouwen.

SENIOR MANAGEMENT RECRUITMENT

Met haar gedrevenheid en passie begint Stéphanie in 2011 haar eigen Executive Search firma SEMARE, Senior Management Recruitment.

PERSOONLIJK

Stéphanie is getrouwd, moeder van 2 zonen en een dochter. Haar hobby's zijn hardlopen, paardrijden en tennis, daarnaast houdt zij van een gezellige tijd doorbrengen met vrienden en familie van over de hele wereld.