Wouter

Over Wouter

Senior recruiter

Van Nederlandse afkomst: Wouter is een ondernemende professional die succesvol heeft bijgedragen aan de groei van diverse bedrijven door heel Europa. Tijdens zijn carrière heeft Wouter ruime ervaring opgedaan in de werving van internationale professionals in verschillende sectoren. Hij gelooft dat bedrijven gestaafd moeten zijn door menselijk kapitaal om succesvol te zijn. Wetende dat "mensen de essentie van succes zijn", heeft Wouter meerdere bedrijven geholpen met het vinden van de beste talenten. Om de juiste mensen te krijgen maakt hij gebruik van meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van product management, people management, e-commerce, detailhandel, verkoop, business intelligence en supply chain management. Met kennis van verschillende bedrijfsmodellen en culturen, begrijpt Wouter de unieke behoeften van ieder bedrijf.

Wouter hanteert een strategisch recruitment proces waarin hij nauw samenwerkt met zijn klanten om te bepalen welke vaardigheden nodig zijn om hun doelen te behalen. Dit proces omvat meestal een uitvoerige discussie met de wervende managers om de doelstellingen op korte en lange termijn en tevens de bedrijfscultuur goed te begrijpen. Wouter's betrokkenheid gaat verder dan alleen recruitment; hij is toegewijd aan zijn klanten en kandidaten.

SENIOR MANAGEMENT RECRUITMENT

Eind 2013 besloot Wouter dat het tijd was voor verandering en sloot zich aan bij Stéphanie en haar bedrijf SEMARE opgericht in 2011. Als een enthousiaste vakman richt Wouter zich op het leveren van een kwalitatief hoogwaardige ervaring aan zijn klanten en kandidaten.

Wouter leeft en werkt met de eenvoudige filosofie van "Werk. Ontspan. Doe goed." Dit wordt belichaamd door een toewijding aan het overtreffen van verwachtingen, het ervaren van de wereld met de openheid en de gretigheid van een kind, en het ondersteunen van anderen voor het grotere goed van de gemeenschap. Als hij niet werkt, houdt hij van reizen, squashen en tijd doorbrengen met zijn familie.