Introductie Anthony Caputi, Managing Director van Ezekiel Global Executive Search.

Met veel genoegen presenteren SEMARE International en Ezekiel Global Executive Search hun gezamenlijke visie in de vorm van een vergaande samenwerking, welke ons in staat stelt een sterk verbeterd en wereldwijd recruitment proces aan werkgevers te kunnen

Wij zijn trots aan te kondigen dat SEMARE en Ezekiel de samenwerking in het nieuwe jaar zullen vervolgen en tevens verder zullen uitbreiden met als doel onze internationale klanten nog beter te kunnen ondersteunen in zowel Europa als Amerika.

De samenwerking met Anthony Caputi, Oprichter en Managing Director van Ezekiel, geeft ons de unieke mogelijkheid om onze dienstverlening in de US te verbreden om samen tot een beter resultaat te komen.

De afgelopen 2 jaar heeft SEMARE met haar klanten reeds succesvol samengewerkt met Anthony en we zijn dan ook bijzonder enthousiast over het verder verdiepen van deze samenwerking in de toekomst.

Lees meer over Anthony op www.linkedin.com/in/anthonycaputi

Ezekiel Global Executive Search L.L.C. is een Amerikaans Executive Search bedrijf gespecialiseerd in Sales, Marketing en algemeen Management rollen op alle niveaus in de US.